Ξενώνας Vetsa Πυργιώτικα

 

Ο Ξενώνας Vetsa στα Πυργιώτικα είναι επέκταση του σπιτιού μας με όλη την ησυχία ενός διαμερίσματος, σε έναν πανέμορφο χώρο κοντά στο Ναύπλιο.

Το πέτρινο σ΄πιτι, χτισμένο δίπλα στο δικό μας, έχει φιλοξενήσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η θέα της εξοχής και του Ναυπλίου είναι εκπληκτική και ο μόνος ήχος που θα ακούσετε είναι τα πουλιά να κελαηδούν.

Είναι μία μοναδική ευκαιρία να μείνετε στα Πυργιώτικα και να απολαύσετε τη φύση και την ηρεμία που προσφέρει και σίγουρα θα χαλαρώσει ακόμα και τους πιό αγχωμένους επισκέπτες μας.

Στον ξενώνα μπορούν να μείνουν μέχρι 4 άτομα και έχει ένα διπλό και δύο μονά κρεββάτια. Διαθέτει επίσης κουζίνα και μπάνιο με όλες τις ανέσεις, κάνοντάς το έτσι αυτόνομο.

Η περιοχή είναι ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία, μαρκυά από τη φασαρία της πόλης και 10 μόλις λεπτά απο το Ναύπλιο.

Αναζωογονήστε την ψυχή σας, μάθετε να μαγειρεύετε παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά με το Vetsa Cookery Experience ή χρησιμοποιήστε τον ξενώνα μας ως βάση για να μπορέσετε να επισκεφθείτε τα υπέροχα ιστορικά αξιοθέατα της Πελοποννήσου (θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε ό,τι πληροφορίες θέλετε) και φύγετε από τις διακοπές σας ανανεωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον κόσμο!

 

Vetsa Experience

Πυργιώτικα, Ναύπλιο 21100

Αργολίδα, Ελλάδα

Tηλ: 27520 59898

Κιν: 6948104578

 

Παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική

για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

ESPA-PPEL-EU banner

This website, hosted and maintained by e-magine, nafplion-The contents, photographs and design are © copyright 2008-2015