Δοκιμάστε και μάθετε να δημιουργείτε παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα και φτιάξτε τα στο σπίτι σας.

Το Vetsa Cooking Experience σας προσφέρει την ευκαιρία να περάσετε τις διακοπές σας σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα μαθαίνοντας πώς να μαγειρεύετε Ελληνικά πιάτα. Η Μεσογειακή δίαιτα είναι γνωστή ως μια από τις πιό υγειινές που προσφέρει μακροζωία και άπειρες γεύσεις.

Θα σας παρουσιάσουμε, με την οικογένειά μας, τον τρόπο μαγειρέμετος των Ελληνικών πιάτων και μέχρι να φύγετε θα ξέρετε πώς να φτιάξετε τζατζίκι έτσι ακριβώς όπως το έχετε γευτεί στην Ελλάδα!

Θα σας προσφέρουμε τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέμετος και όχι φυσικά από πολυτελείς μάγειρες αλλά από το ζεστό οικογενειακό μας περιβάλλον, με αγνά βιολογικά προϊόντα που παράγουμε εμείς στους κήπους μας.

Η Σία έχει μάθει να μαγειρεύει από τις γυναίκες της οικογένειας, όπως σχεδόν κάθε γυναίκα στην Ελλάδα, και από τότε έχει προσθέσει τον δικό της αέρα, χαρακτήρα και ενθουσιασμό στην μαγειρική της.

Σκοπός της τώρα είναι να μεταδώσει τις μεθόδους και τις γνώσεις της στις επόμενες γενιές.

Το Vetsa Cooking Experience μπορεί να γίνει καθημερινά, με ή χωρίς διαμονή, μια εβδομάδα μαγειρικής και μια εβδομάδα στην παραλία, ή όπως εσείς προτιμάτε να το συνδθάσετε στις διακοπές σας.

Δώστε λοιπόν στις διακοπές σας έναν διαφορετικό τόνο και απολάυστε την Ελληνική φυσική ομορφιά μαθαίνοντας να μαγειρεύετε Ελληνικά πιάτα ταυτόχρονα!

 

 

Vetsa Experience

Πυργιώτικα, Ναύπλιο 21100

Αργολίδα, Ελλάδα

Tηλ: 27520 59461

Κιν: 6948104578

 

Παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική

για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

ESPA-PPEL-EU banner

This website, hosted and maintained by e-magine, nafplion-The contents, photographs and design are © copyright 2008-2015