Διαμονή διπλα στη θάλασσα και εκμάθηση παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας στην ελληνική ύπαιθρο. Ενας τέλειος συνδιασμός εξοχής και θάλασσας για να χαλαρώσετε χωρίς να πλήξετε. Γιατί το σίγουρο είναι οτι στη φύση ποτέ δεν πλήττεις, πάντα συμμετέχεις αρκεί να αφήσεις τις αισθήσεις σου ελεύθερες να βιώσουν εμπειρίες που θα τις ικανοποιήσουν..

Το Vetsa Experience είναι ένα όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα και ένας τρόπος να μοιραστούμε τα υπέροχα ήθη και έθιμά μας με εσάς...Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στην Ελληνική εξοχή και είμαστε τυχεροί που κάθε μέρα είχαμε τις μυρωδιές, τις εικόνες, τα χρώματα και τους ήχους της φύσης. Μοιραζόμαστε αυτόν το κόσμο με άλλους ανθρώπους, ζώα, έντομα και πουλιά και θέλουμε να μοιραστούμε αυτές τις εμπειρίες με άλλοθς για να εκτιμήσουν την Ελληνική ομορφιά και φύση.

Με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον και την παράδοση, ανακαινήσαμε το πατρικό μας σπίτι στο Τολό και τα Πυργιώτικα, Αϊ Γιάννη, Καρακαλά, Άγιος Ανδριανός, και τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπετε στις εικόνες και που μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Μαζί με τις ιδεές μας έρχονταν όλο και πιό πολλοί επισκέπτες και συνηδειτοποιήσαμε ότι το είδος τουρισμού που προσφέρουμε είναι ελκυστικό τόσο στους ξένους τουρίστες όσο και στους τοπικούς κατοίκους που αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Έχουμε προσπαθήσει να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν την Ελληνική εξοχή, θάλασσα, φύση, Ελληνική ιστορία και τη Μεσογειακή κουζίνα μαζί με τις μοντέρνες παροχές του χώρου για μία μοναδική εμεπιρία. Δείτε τις διάφορες σελίδες παρουσίασης και φανταστείτε το επόμενο ταξίδι σας στην "Πραγματική Ελλάδα".

Vetsa Experiences-Διαμονή στο Τολό (κοντά στην παραλία) ή στα Πυργιώτικα (κοντά στο Ναύπλιο), παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα (καθημερινά, κάθε εβδομάδα και για γκρούπ) και Tramonto Bar στο Τολό. Μπορούμε επίσης να οργανώσουμε καθημερινά, μοναδικές εκδρομές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, στην Πελοπόννησο και τις γύρω περιοχές. Πολύ κοντά στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο, θα βρείτε τα πάντα που θα χρειαστείτε και να διασκεδάσετε.

 

Vetsa Experience

Πυργιώτικα, Ναύπλιο 21100

Αργολίδα, Ελλάδα

Tηλ: 27520 59461

Κιν: 6948104578

 

Παραδοσιακή Κουζίνα Experience

για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

ESPA-PPEL-EU banner

This website, hosted and maintained by e-magine, nafplion-The contents, photographs and design are © copyright 2008-2015